Zelf doen

Henrad Websitebeheer stelt u graag in staat zelf uw website te maken en te onderhouden. Dat kan heel eenvoudig met WordPress. In een tweedaagse workshop leert u de basisprincipes. U kunt het pakket uitbreiden met een eigen domeinnaam en hosting zodat u bij de basiscursus meteen aan de slag kunt op uw eigen website.

Voor deelname aan de workshops hoeft u geen whizzkid te zijn. Iedereen die regelmatig met een computer werkt kan deelnemen.

Basiscursus

Na deze cursus kunt u zelf een blog of website maken via uweigennaam.wordpress.com of via uw eigen website. U maakt kennis met WordPress, een ideale hulp daarbij. U kunt zelf een simpele website maken, berichten en foto’s plaatsen via uw computer of telefoon, pagina’s aanmaken en de reacties beheren.

  • cursus van 2 dagdelen (middag of avond);
  • Eur 119 excl. BTW.

Basiscursus incl. hosting

Met dit pakket leert u een eenvoudige eigen website te maken. U kunt voor aanvang van de cursus opgeven met welke websitenaam (eindigend op .nl of .com) u dat wilt doen. Die vragen we dan voor u aan en zorgen dat u er tijdens de cursus mee aan de slag kunt. De prijs is inclusief een “thema” die het uiterlijk van uw website bepaalt en de volledige “hosting” van uw nieuwe website. U kunt daardoor bijv. zelf e-mailadressen aanmaken voor iedereen in uw bedrijf of bij u thuis.

  • cursus van 2 dagdelen (middag of avond);
  • inclusief eigen .nl of .com website en 1 jaar hosting*;
  • keuze uit thema’s voor eigen uiterlijk van uw website;
  • Eur 199 excl. BTW.

* incl. domeinregistratie, hostingpakket PHP/mySQL/onbeperkte e-mailaccounts/5 GB bandbreedte/250 MB schijfruimte (uitbreiding mogelijk tegen geringe meerkosten)
** prijs op basis van maximaal 10 pagina’s
*** prijs op basis van 15 pagina’s, opgemaakte header en 15 foto’s