Image

4beleid.nl

Voor 4beleid.nl maakten we een overzichtelijke website voor een bedrijf dat allerhande ondersteuning biedt voor beleidsafdelingen bij de overheid. Door het grote aantal diensten dat wordt geleverd was het belangrijk zowel direct overzicht te bieden als een aantrekkelijke voorpagina waarop herkenbare voorbeelden worden getoond.

4beleid

Image

Leidschenveen.com

In eigen beheer maakten we Leidschenveen.com, een site van, voor en over de Haagse wijk Leidschenveen. Het geeft snel inzicht in alle belangrijke adressen in de wijk en biedt verhalen over en uit de wijk. Daarnaast kunnen bedrijven uit de wijk zich presenteren. De site is nog in ontwikkeling, maar meteen al goed bezocht dankzij actieve koppelingen met twitter en facebook.

leidschenveencom

Image

Laakhaven-automobielen.nl

Voor autobedrijf Laakhaven Automobielen maakten we een eenvoudige site. Hoofddoel is de vindbaarheid van het bedrijf en snel inzicht in het aanbod van occasions. Daarnaast heeft de website de mogelijkheid om nieuwsberichten te plaatsen. Door de eenvoudige opzet is de site makkelijk te benaderen voor bezoekers en waren de kosten van het maken erg laag.

Laakhaven Automobielen

Image

Stemvork.nl

Voor de Udense winkel De Stemvork maakten we een website die past bij het karakter van de winkel en de persoonlijke benadering van eigenaar Frans Heikamp. De website moest een goede indruk geven van hetgeen in de winkel te koop is zonder de overzichtelijkheid te verliezen. De schitterende gitaren, luidsprekers en hifi componenten zijn door fotograaf Ayse Hendriks op de foto gezet speciaal voor de website. De unieke producten als voorbeelden van wat in de winkel te vinden is en nieuwsgierigheid oproepen.

De eigenaar kan zelf nieuwsberichten en aanbiedingen plaatsen om de site up te date te houden.

Image

Aysehendriks.nl

Voor fotograaf Ayse Hendriks maakten we een visueel aantrekkelijke website met WordPress. Een flashy openingspagina met schitterend werk dat er uitknalt. Subpagina’s om meer van haar werk te tonen, de mogelijkheden voor klanten, een contactpagina en een blog. Ayse kan zelf berichten aan haar blog toevoegen en voor klanten met wachtwoorden beschermde mappen aanmaken om de foto’s te tonen waar de klanten hun favoriet uit kunnen kiezen.