Diensten

We maken websites. Maar u kunt ook voor een aantal andere zaken bij ons terecht. Zoals het onderhouden van uw site, het maken van een huisstijl, het verzorgen van de fotografie voor uw site en het verzorgen van workshops om meer uit uw website te halen.

Webdesign

We maken een website altijd na een persoonlijk gesprek. Zo proberen we erachter te komen wat de uitstraling is van uw bedrijf, wat uw wensen zijn en wat u wilt met de website. Op grond daarvan gaan we aan de slag en maken we eerst een schetsontwerp voordat we met de inhoud aan de slag gaan. Als u dat wilt, kunt u online “achter de schermen” meekijken met de vorderingen.

Onderhoud

U heeft een website of u heeft een website bij ons laten maken. In beide gevallen kunnen we voor u het onderhoud verzorgen. Dat kan zich beperken tot het technische onderhoud, maar we kunnen als u dat wilt ook de inhoud up-to-date houden.

Hosting

Uiteraard kunnen we de website voor u hosten, zodat u geen enkel omkijken heeft naar uw site en ergens anders nog een abonnement moet afsluiten. Bij de hosting krijgt u e-mailadressen onder de domeinnaam, schijfruimte en bandbreedte naar keuze. We verzorgen de hosting alleen in combinatie met het webdesign en/of het onderhoud van uw website. U kunt bij ons niet los uw bestaande website onderbrengen.

Fotografie

Vanuit ons bedrijf is fotograaf Ayse Hendriks actief. Goede foto’s zijn van onmisbaar belang voor een goede uitstraling van uw website en dus van uw bedrijf. Kijk eens bij de projecten voor een indruk van de fotografie.

Het is uiteraard het meest voordelig als u direct een reportage van uw bedrijf afspreekt zodat u de gemaakte foto’s ook kunt gebruiken voor andere uitingen van uw bedrijf.

Workshops

We verzorgen meerdere workshops. Het meest bekend is de workshop Basiscursus WordPress die geschikt is als u zelf en website wil maken of een door ons gemaakte website zelf wilt kunnen onderhouden.

Op aanvraag zijn ook andere workshops of bij u op locatie mogelijk.